Friday, September 10, 2010

Μιλώντας στο τηλέφωνο με τον φίλο μου τον Έρλη Μπαζ

Όπως ίσως θα θυμάσαι αγαπημένε σέξυ βγιούερ, κάθε 4μηνο περίπου το πρόβατο σου προσφέρει αφιέρωμα στις ταινίες που πρόκειται να δούμε την επόμενη σεζόν.

Πρόκειται για σεντόνια απίστευτου μήκους τα οποία έχουν γονατίσει κόσμο κ κοσμάκη, που ματώνει τα μάτια του να διαβάζει κ τελειωμό δεν έχει. ΟΜΩΣ...

...σεντόνι-ξεσεντόνι, εγώ την βρίσκω τρελά με αυτά τα πόστ γι' αυτό πάρε ακόμα ένα! χεχεχε.

για να μην αναφερθώ ότι δεν υπάρχει πιο χοτ για ρίξιμο γκομενακίου να μιλάς σαν κονεσέρης για ταινίες που ακόμα δεν έχουν βγει ΚΑΝ στην αμερική. Κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί σε αυτό το σέξυνες!

Για να το κάνουμε λίγο πιο ενδιαφέρον το όλο πράγμα, πριν ξεκινήσω το ποστ, τηλεφωνήθηκα με τον φίλο μου τον Έρλη Μπαζ, κινηματογραφόφιλο ελληνοαμερικάνο που ζει στην Αμερική.
Αυτός μου έδωσα πολύ υλικό από αυτά που θα διαβάσεις.

Μην χρονοτριβούμε όμως, μάνι μάνι, πάμε να δούμε ποιες ταινίες ανεβάζουν τα κινηματογραφόνια στο αίμα μας, από αυτές που θα βγουν μέχρι τα Χριστούγεννα στην Αμερική:

Tron Legacy Μιλάμε για τρελή ΓΚΑΒΛΑ με κάπιταλ Κέη! Είναι η συνέχεια της πιο αγαπημένης μου σάη φάη ταινίας της παιδικής μου ηλικία, του 80ζ ύμνου, TRON, που βγαίνει φέτοοοοοοοος κ έχω κατουρηθεί από την χαρά μου! Αν δεν ξέρεις τι είναι το Tron, σταμάτα τώρα να διαβάζεις πρόβατο κ κάνε μόνος σου σπανκ τον ποπουλίνο σου! Αφού κάνεις self σπανκ, ξανακάνε. Σπανκ σπανκ εντατίκ.
Γιατί θέλω να την δω: Γιατί ελπίζω να ξανανιώσω αυτό το σήβερζ άπ εν ντάουν μα σπάην που ένιωσα όταν, 10χρονο πιτσιφρίκι, είδα τις ηλεκτρονικές μηχανές να τρέχουν με απίστευτη ταχύτητα μέσα στον κόσμο του ΑΤΑΡΙ!
Γιατί δε θέλω να την δω: Διότι, έχω μεγαλώσει, έχω κυνικέψει, ζω μέσα σε ένα αέναο βομβαρδισμό ερεθισμάτων, αναζητώ ένα συνεχές stimulation κ ελάχιστα πράγματα πια έχουν την δύναμη να με κάνουν ανατριχίλες! λυγμ σνιφ

RED
αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα, μία ομάδα συνταξιούχων πρακτόρων της CIA, που ζουν τις τακτοποιημένες ζωές τους στα προάστια, δέχονται μία τρελή απειλή από κάτι απειλητικό που τους εκτοξεύει απειλές (τέλεια η παρήχηση του "απειλή", ε, ε;). Οι παπούδες αποφασίζουν να αφήσουν τα πi στην άκρη κ να πιάσουν τα αυτόματα! Γιου γκό γκράνπα! Γιου γκό γκράνη!
Γιατί θέλω να την δω: Εντάξει, αν μη τι άλλο, το concpet "γέρος αφήνει το π κ πιάνει το πι-στόλι" είναι πολύ ιντριγκαδόρικο. Ακόμα, παίζει η θεά Miren κ ο αγαπημένος μου κάγκουρας Bruce willis.
Γιατί δε θέλω να την δω: ...ok, καλά, ας υποθέσουμε ότι έρχεται η ταινία στην Ελλάδα κ πες ότι καταπίνω την ντροπή κ αποφασίζω να πάω... ΠΟΙΟΝ θα πείσω να έλθει μαζί μου;

Never let me Go
Υποτίθεται ότι το βιβλίο του Kazuo Ishiguro, στο οποίο βασίζεται το έργο αυτό, είναι το καλλίτερο μυθιστόρημα της δεκαετίας του 2000. Στο έργο παρακολουθούμε την σχολική ζωή οικότροφων ενός Αγγλικού κολλεγίου. Και ενώ νομίζεις ότι είναι ταινία τύπου "τι κακό που είναι να καταπιέζεις τα παιδιά" κάτι κολασμένο εμφανίζεται στην πλοκή...
Γιατί θέλω να την δω: Ε λοιπόν ναι, σλαπ μη, πες με ό,τι θες αλλά η Κυρά-Νάητλη μου αρέσει πολύ! Κ φυσικά με ιντριγκάρει απίστευτα η πλοκή που έχει κ λίγο σάηενσ φήξηον μέσα! Όσομ!
Γιατί δε θέλω να την δω: ξέχνα το το να μην το δω, θα πάμε, κ αν είσαι φίλος μου κ με αγαπάς θα έλθεις γιατί σε θέλω κοντά μου, να ξέρω ότι με αγαπάς κ ότι κάνεις κάτι μόνο κ μόνο επειδή στο ζήτησα. :-)

The American
Πράκτορας, πάλι, που ζει κρυμμένος κάπου στην Ευρώπη, Ιταλία αν δεν κάνω λάθος, ερωτεύεται ντόπια. Δεν ακούγεται ενδιαφέρον αλλά...
Γιατί θέλω να την δω: ...ο Κλούνη μου μοιάζει τρελά, oπότε στηρίζω Κλούνη, κ είναι σκηνοθετημένη από τον Anton Corbijn, που έχει γυρίσει μερικά από τα πιο αγαπημένα μου video clips κ ήταν κ για πολλά χρόνια υπεύθυνος για το image σε pics και βήντηόουζ των Depeche Mode!
Γιατί δε θέλω να την δω: Η ταινία άνοιξε την προηγούμενη Παρασκευή στην Αμερική, πήγε μέτρια κ σε κριτική κ σε εισπράξεις... ακόμα, κι άλλη ταινία με πράκτορα; γουανταφάκ;

Black Swan
Είμαστε στην Νέα Υόρκη όπου το μπαλέτο της πόλης ετοιμάζει ανέβασμα της Λίμνης των Κύκνων. Δύο μπαλαρίνες "ανταγωνίζονται" για τον βασικό ρόλο... μία από αυτές, όμως, αφήνει τα πράγματα να βγουν λίγο από τον έλεγχό στην προσπάθεια να είναι εκείνη η πρωταγωνίστρια!
Γιατί θέλω να την δω: μλκ, τέλεια αφίσα; ΤΕΛΕΙΑ; Ακόμα, η ταινία άνοιξε το φεστιβάλ Βενετίας όπου τους άφησε όλους μαλάκες, λέγαν πόσο υπέροχος είναι ο Αρονόφσκι. Επιπλέον, λατρεύω Νάταλι Πόρτμαν αλλά κ Mila Kunis. Κ τέλος, όχι πες μου, ΠΟΣΟ όσομ είναι αυτή η αφίσα;
Γιατί δε θέλω να την δω: Οκ, ομολογώ ότι αν το πλαίσιο της ταινίας δεν ήταν παραγωγή μπαλέτου, αλλά πορνοταινίας θα είχα πιο μεγάλο πόθο να την δω...όμως, δεν μπορείς να τα έχεις όλα στην ζωή αυτή, κέν γιου;

Fair Game
Βασισμένο σε αληθινή ιστορία, αυτό το έργο με ιντριγκάρει μόνο κ μόνο λόγω του ζευγαριού Penn-Watts που τους λατρεύω και τους βρίσκω εξαιρετικά υποsexy. Η υπόθεση είναι συνηθισμένη σχετικά. Ο Λευκός Οίκος "δίνει" στα παγκόσμια media το όνομα μίας πράκτορός της CIA, για να τιμωρήσει τον άντρα της που έγραψε κάτι εναντίον του (Οίκου)! Κ μετά γίνεται της τρελής στην ζωή της.
Γιατί θέλω να την δω: ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΟΥΝ ο Penn κ η Watts ΤΩΡΑΑΑΑ! Κ ΕΓΩ κουμπάρος.
Γιατί δε θέλω να την δω: Τζήζας, κ άλλοι πράκτορες; γουανταφάκ;

The Social Network
σε γνώρισα στο feizbook, που λέει κ η Θώδη! Η ταινία μας δείχνει τα "γεγονότα" που οδήγησαν στην δημιουργία του Facebook από τους Harvardάδες που το συνέλαβαν.
Γιατί θέλω να την δω: Απλά μαθήματα "πως ένα πράγμα απίστευτα βαρετό μπορεί να φτιάξει ενδιαφέρον πακετάκι"! Σκηνοθετεί ο David Fincher (7), σεναριογραφεί ο Aaron Sorkin (ημίθεος της καλής τηλεόρασης)... ο οποίος έκανε τρελό κολπάκι: η ταινία παρουσιάζει τα ίδια ακριβώς γεγονότα από την οπτική γωνία 3 διαφορετικών χαρακτήρων.
Γιατί δε θέλω να την δω: το facebook κ στην οθόνη του σινεμά εκτός από το κουμπούτερ μου; βαρέθηκα πια κουράστηκα, ασταδγιάλα, unlike unlike εντατίκ!

The next Three Days
Ένα συνηθισμένο ζευγάρι μπαίνει σε έναν κυκεώνα όταν η γυναίκα κατηγορείται για φόνο. Ο σύζυγος αποφασίζει να κάνει ό,τι περνά από το χέρι του για να αποδείξει την αθωότητά της. Όμως, είναι ΟΝΤΩΣ αθώα η τύπισσα;
Γιατί θέλω να την δω: Στο ρόλο του λεβέντη συζύγου, ο Russel Crow, που τον αγαπώ από τότε που έπαιξε με την Αλίκη στην Κόρη του Ήλιου! Σκηνοθετεί ο Paul Haggis του υπέρ-αγαπημένου Crash.
Γιατί δε θέλω να την δω: είναι ρημέηκ Γαλλικού φίλμ, κ όπως ξέρεις με το Γαλλικό σινεμά κ τη Λογοτεχνία έχουμε τις σχέσεις που έχει ο Bono με τον Notis.


The Debt
3 πράκτορες (!!!!!!!) της Μοσάντ κυνηγάνε έναν Ναζί εγκληματία πολέμου. Ο ένας από αυτούς σκοτώνεται, κ ο εγκληματίας την γλυτώνει. 30 χρόνια μετά, ο Ναζί εμφανίζεται ξανά στην Ουκρανία, κ ο ένας από τους 3 πράκτορες πάει να τον βρει για να αποδώσει δικαιοσύνη κ να εκδικηθεί τον θάνατο του φίλου του, τότενες παλιά.
Γιατί θέλω να την δω: H Helen MIrren πρωταγωνιστάει, την αγαπώ. Το έχει σκηνοθετήσει αυτός που έκανε τον Ερωτευμένο Σέξ-Πυρ....
Γιατί δε θέλω να την δω: ...ο οποίος επίσης έχει κάνει κ το μαντολίνο του Λοχαγού Κουρέλι. (μαλάκα, στο ορκίζομαι δεν έχει άλλη ταινία με πράκτορες το αφιέρωμα)

Buried
Σου έχει τύχει ποτέ γκομενάκι να έλθει κ να σου πει ότι θέλει να χωρίσετε γιατί γνώρισε άλλο γκόμενο κ εσύ, ψύχραιμος και καθόλου drama queen, να του πεις "καλλίτερα να σε θάψω, αν δεν σε έχω ΕΓΩ δεν θα σε έχει κανένας;". Σίγουρα θα σου έχει συμβεί, δεν μπορεί. Αυτή η ταινία ΔΕΝ έχει σχέση με αυτό το γεγονός από την ζωή σου, όμως δεν πα να πει ότι δεν είναι ενδιαφέρουσα. Στο Buried, λοιπόν, μία από τις πιο πολυσυζητημένες ταινίες της σεζόν που όσοι έχουν δει σε φεστιβάλ λένε τα καλλίτερα, ο Ryan Reynolds, γνωστός crazy μούναρος από το Νησί του Sex, ξυπνά από λήθαργο κ βρίσκει τον εαυτό του θαμμένο σε φέρετρο κάτω από την γη μέσα στο οποίο υπάρχει μόνο ένα μαχαίρι κ το κινητό του. Πως βρέθηκε εκεί; Πως θα ξεφύγει; χμφ χμφ χμφ χμφ
Γιατί θέλω να την δω: Πως βρέθηκε εκεί; Πως θα ξεφύγει; χμφ χμφ χμφ χμφ
Γιατί δε θέλω να την δω: μαλάκα, χάθηκε να τον έχουν χώσει στο φέρετρο γυμνό; τι να πω ρε πούστη μου, κανείς δεν σκέφτεται πια το αθώο κοινό που ζητά λίγο θέαμα.

Stone

Ο Edward Norton είναι στην φυλακή, κ ρίχνει δόλωμα στον αστυνόμο που είναι υπεύθυνος για την αναστολή του την σύζυγό του, την Milla Jovovich, για να κάνει τα σέα κ τα μέα της κ να τον εβοηθήσει να την σκαπουλάρει! Στο ρόλο του αστυνόμου, ο Robert De Niro!
Γιατί θέλω να την δω: Μήπως η Milla είναι από τις ωραιότερες γυναίκες όλων των εποχών; Μήπως; Μήπως γουστάρω με τρέλα να δω την χημεία μεταξύ της κ του De Niro;
Γιατί δε θέλω να την δω: ...σκηνοθετημένο από τον ίδιο που έκανε το Β(λ)αμμένο Βέλο, που ευτυχώς δεν το θυμάσαι! ουργκ! γκουλπ!

Kings Speech
Ο αδελφός του Εγγλέζου βασιλιά που παραιτήθηκε του θρόνου για να παντρευτεί μία κοινή θνητή στα 30ζ, παίρνει την θέση του. Έλα όμως που έχει όλα τα κακά της μοίρας του: βαριέται να βασιλεύει, έχει ποδάγρα, βγάζει φουσκάλες όταν κάθεται κ είναι κ ΒΑΡΙΑ, βαριότατα δυσλεκτικός. Εννοείται ότι αν είσαι το Γιου Καίει, δεν επιτρέπεται να έχεις τέτοιο βασιλιά - γι αυτό κ του φέρνουν έναν δάσκαλο να τον κάνει άθρωπα. Η ταινία εξερευνά την σχέση των δύο αντρών.
Γιατί θέλω να την δω: παίζει ο Colin Firth, σχέση τόσα χρόνια, δεν μπορώ να μην πάω να τον στηρίξω...
Γιατί δε θέλω να την δω: ...παρά το γεγονός ότι παίζει κ ο Geoffrey Rush που δεν τον μπορώ καθόλου! μπλιαξ!

Meet the Little Fockers
Πολύ πχιότητα ξαφνικά, ας το ξαλεγράρουμε λίγο. Το Meet The Little Fockers είναι η πολυαναμενόμενη συνέχεια του "Το Μετέωρο Βήμα Του Πελαργού" κ διαδραματίζεται στην ίδια πολίχνη που ζούσε κ ο "Μελισσοκόμος", την εποχή πριν το "Μία αιωνιότητα κ Μία Μέρα". Με μία λέξη "πχιουρ όσομνες".
Γιατί θέλω να την δω: (μην το πεις πουθενά, ο μόνος ένας λόγος είναι ότι παίζει η Barbra Streisand χιχιχιχιχι)
Γιατί δε θέλω να την δω: αρ γιου νατσ; χάνεται αυτό:;

Freakonomics

6 σκηνοθέτες πιάνουν ο καθένας από ένα κεφάλαιο του θρυλικού βιβλίου Freakonomics που ανέλυε την σχέση των οικονομικών με την Pop Culture, κ το οποίο είναι από τα μεγαλύτερα σύγχρονα non fiction best sellers.
Γιατί θέλω να την δω: μου άρεσε πολύ το βιβλίο, αν δε το έχεις διαβάσει να το κάνεις - ή έστω να δεις την ταινία.... σου κάνει το μυαλό να σκέφτεται αλλιώς.
Γιατί δε θέλω να την δω: μη σου πω ότι μάλλον δεν θα έλθει Ελλάδα.... χμφ χμφ χμφ

It's kind of a funny story

16χρονο πιτσιφρίκι με κατάθλιψη κάνει εισαγωγή σε ψυχιατρική κλινική για ενήλικες. Μέσα εκεί είναι ο..... και ο Zach Galifianakis!
Γιατί θέλω να την δω: στηρίζουμε το ελληνικό προϊόν στο εξωτερικό, αγαπάμε Zach, λατρεύομε με τρέλα τις ταινίες σχετικές με τρέλα!
Γιατί δε θέλω να την δω: φοβάμαι θα μου βγει πολύ αμερικανιάααααααα!

Waste Land
Αγαπημένε αναγνώστη, σέξη βγιούερ, πρόβατο ίσον πχιότητα! Κ πχιότητα ίσον ντοκυμαντέρ σαν το waste land, όπου ακολουθούμε καλλιτέχνη, που χρησιμοποιεί για τα γλυπτά του σκουπίδια, σε τεράστιες βραζιλιάνικες χωματερές. Εκεί όπου ψάχνει να βρει υλικό!
Γιατί θέλω να την δω: χωματερή, χωματερή, το χρώμα που μου αρέσει πιο πολύυυυυυυ
Γιατί δε θέλω να την δω: βασικά, αν την πετύχω σε dvd τυχερός θα είμαι, χεχεχε!

The Monsters
Πόσους οργασμούς να αντέξει το έρμο το κορμί μου; Πόσους; αχ βαχ εντατίκ, ονειρόξ ονειρόξ εντατίκ! Μιλάμε για την ταινία που έχει tagline την φράση "it is our turn to adapt"!!!!!!!! χυνώωωωωωωωωωωωωωωωωω. Ναι, αυτή είναι η ταινία που περιμένω περισσότερο από κάθε άλλη... και στοίχισε λιγότερο από 15 χιλιάρικα για να γίνει.... Όπου, τεράστιο κομμάτι της Κεντρικής Αμερικής είναι σε καραντίνα γιατί ζουν σε αυτά τέρατα από το διάστημα. Αυτήν την περιοχή πρέπει να διασχίσει ένα ζευγάρι για να.... (χεχε δεν λέω περισσότερο)
Γιατί θέλω να την δω: it is our turn to adapt, λέμε!
Γιατί δε θέλω να την δω: είσαι τρελός; με τίποτε δεν το χάνωωωωω!

...μλκ, τελειώσαμε! ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕ! όχι, πες, πόσο υπομονή έχεις; πόσο σε αγαπώ που έκατσες κ το διάβασες όλο; όχι πες, σε προκαλώ! πόσο;

καλό σινεχειμώωωωωωνααααααααα!

34 comments:

ΠΑΥΛΟΣ said...

Χα, το διάβασα όλο, δεν περνάει βλέπεις η ώρα στην δουλειά!!!

Sisyfina said...

Δε μου λες, ο Αρονόφσκι γράφεται Idontknowski στα εγγλέζικα;

Chris said...

Έπεσα κάτω από τα γέλια με το σχόλιο του Mambo Tango. Σεβασμός! Και άξιο τέκνο του προβάτου...

Με την ευκαιρία θυσιάζομαι εγώ και έρχομαι σε όποια ταινία δεν βρεις συνοδό. Άμα βάλεις και το εισιτήριο (χαλεποί καιροί γαρ) αντέχω μέχρι και 5ωρο Bollywood (χμ χμ μπορεί να κοιμηθώ αλλά τουλάχιστο δεν ροχαλίζω).

Hfaistiwnas said...
This comment has been removed by the author.
Hfaistiwnas said...

Πολύ καλή η Μίρεν όντως!
Πόσο έτη μετράει η κυρία τώρα;

STELIOS PENTARVANIS said...

θέλω βαρβρα την έχω πεθυμήσει τρελλά.
Αλλά και τη θεά Μιρεν σε ρολλο γραιας σεξυ κατασκοπισας σκληροτραχηλης και πολυ επιθετικιάς.
Γαλυφιανάκη θα δώ γιατί είναι πολύ φίλος.

An-Lu said...

Με αρεζουν τα πρακτοριστικα σε λεω!

Jimmy Rose said...

το never let me go είναι ίσως το καλύτερο βιβλίο ever... θα πετύχει η μεταφορά στο σινεμά όμως; εννοείται φυσικά ότι θα το δω... και αν πέτυχε η συνταγή, θα το ξαναδώ!
το δίδυμο DeNiro-Norton όλα τα λεφτά. κλείνω θέση από τώρα...

lazaros said...

Να σαι πάντα καλά!!!!!!!!!!!!!!!! είμαι στο red, δεν πρόλαβα να διαβάσω πιο κατω, και είμαι στο σχόλιο γιατί δεν θέλω να την δω. Μόλις έχω πιεί μια γουλιά ποτό, μου έχει βγεί από την μύτη και τα έχω κάνει όλα.................... ΠΟΙΟΝ θα πείσω να έλθει μαζί μου;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Pan said...

Καλησπέρα.

Το Fair Game στηρίζεται σε πραγματική ιστορία που 'μας' αφορά άμεσα.

Η πρακτόρισσα που έδωσε ο Λευκός Οίκος ήταν η γυναίκα πρώην πρεσβευτή τους στην Ελλάδα.

Ο οποίος πρεσβευτής ενώ στην αρχή προσπαθούσε να δικαιολογήσει τον πόλεμο στο Ιράκ, σε κάποια φάση φρίκαρε τελείως, παραιτήθηκε και άρχισε να καταγγέλλει πολλά και διάφορα.

Και, αν δεν κάνω λάθος, εδώ μένει ακόμη.

Κατα τ'άλλα, το Freakonomics είναι στο πρόγραμμα του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας. Ξέρεις, του Σινεμά.

stassa said...

Πρόβατε, αυτό:

http://www.youtube.com/watch?v=4ba1BqJ4S2M

Είναι δεξιά πάνω στην αλάνα σου (right up your alley).

Anonymous said...

Απίστευτο αλλά ήθελα να κάνω ακριβώς το ίδιο σχόλιο με το Mango tango για τον Αρονοφσκι!!!

Θα πάρεις εμένα παρέα να πάμε σινεμαδάκι για να μη ντραπείς να ρωτήσεις τους ξένους και πουν "λεημ πρόβατο γουατ ντα φακ θες να δούμε;;;"

Καλημέρα σας είπα;
Καλημέρα σε όλη την παρέα!
Μπεεεεε

KitsosMitsos said...

Ψήθηκα για Φρικονόμικς (έχω διαβάσει), για τους απόγονους των Φόκερς και για Μαύρο Κύκνο. Ό,τι να'ναι έτσι;

Anonymous said...

Τι να σου πω καλό μου πρόβατο... Εμένα μικρό μου φάνηκε!

Unknown said...

Ουφ, εγώ μόνο το Black Swan δέχομαι να δω. Όλα τα άλλα είναι γιον γιον (από το αρχαίο yawn) εντατίκ.


Α, και ένα άλλο που δεν είναι στη λίστα. Το Eat, Pray, Love (γιατί παίζει η Τζούλια!) και γιατί φυσικά εγώ από μαμ, αγάπη και προσευχή τίποτα άλλο.

stassa said...

Άσχετο, ο Αρονόφσκι είναι ο Ρώσσος που λέει όλη την ώρα αρονό αρονό;

:P

τσούτσουρος said...

sorry... to erli einai vaftistiko??

Dorian_Gray said...

Ελπίζω το Μπλάκ σουάν να είναι καταθλιπτικά ανεβαστικό και άμεσο όσο το Ρέκβιεμ. Είναι η μόνη ταινια του Αρονόφσκι που πραγματικά γούσταρα και δεν μου άφησε την αίσθηση "τρέχω να μετρήσω τώρα το ΙQ μου, γιατί δεν πιάνω τα κρυφά νοήματα που ΣΙΓΟΥΡΑ υπάρχουν στη ταινία"

Dorian_Gray said...

Ελπίζω το Μπλάκ σουάν να είναι καταθλιπτικά ανεβαστικό και άμεσο όσο το Ρέκβιεμ. Είναι η μόνη ταινια του Αρονόφσκι που πραγματικά γούσταρα και δεν μου άφησε την αίσθηση "τρέχω να μετρήσω τώρα το ΙQ μου, γιατί δεν πιάνω τα κρυφά νοήματα που ΣΙΓΟΥΡΑ υπάρχουν στη ταινία"

Dorian_Gray said...

Ελπίζω το Μπλάκ σουάν να είναι καταθλιπτικά ανεβαστικό και άμεσο όσο το Ρέκβιεμ. Είναι η μόνη ταινια του Αρονόφσκι που πραγματικά γούσταρα και δεν μου άφησε την αίσθηση "τρέχω να μετρήσω τώρα το ΙQ μου, γιατί δεν πιάνω τα κρυφά νοήματα που ΣΙΓΟΥΡΑ υπάρχουν στη ταινία"

Dorian_Gray said...

Ωχ!..συγνώμη για αυτό, αλλά το πλήκτρο δεν λειτουργησε σωστά...

(Μήπως πρέπει όντως να τρέξω για τέστ IQ?)

Κωνσταντίνος Καντακουζηνός said...

Φοβερόν το αρτγουόρκ του The Three Next Days από τον Σαλβαντόρ Νταλί
(http://photos1.blogger.com/photoInclude/blogger/5639/2020/1600/DaliLincolnDistant_w.jpg)
Τι; Δεν το έκανε αυτός;;;

Anonymous said...

Είσαι ΗΜΙΘΕΟΣ! Τι να πω; Αυτή η έγκυρη κι έγκαιρη ενημέρωση μ' αφήνει σπιτσλες κάθε φορά!!!

Αλλά βρε Προβατάκο μου, αυτό το Buried ΤΡΕΛΗ ΚΛΕΙΣΤΟΦΟΒΙΑ μου κάνει!

Afrikanos said...

δεν μπορώ μιλάμε!!! Δεν έχω άλλη υπομονήηηηηηηηηηη!!!!! ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ ΣΕΝΤΟΝΙ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!


....και ΦΥΣΙΚΑ δεν πρόκειται να έρθω μαζί σου σε καμιά ταινία (και ειδικά σ' αυτή που παρακαλάς!;) )!!! Εδώ, δεν με κάλεσες στους ΓιουΤου, σε σινεμά θα έρθω????
;)

amalthia said...

δεν ήταν και τόσο μεγάλο

είπε η Αmalthia καθώς έκανε σπάνκ το πισινάκι της.

DrFinch said...

Να σαι καλά που μου άνοιξες τα μάτια πάλι. Κατέληξα σε τρία-τέσσερα από τα ανωτέρω, αλλά μάλλον στο τέλος τα μισά θα δω, ως είθισται.
Συμφωνώ με τον Jimmy Rose, το Never let me gο γαμάει. Από τα αγαπημένα μου βιβλία. Από το τρέιλερ φαίνεται ότι η ταινία θα αξίζει.
Και το Monsters φαίνεται καλό. θα ήθελα να δω και το άλλο με τον θαμμένο ζωντανό, αλλά επειδή είναι από τους χειρότερους εφιάλτες μου, μάλλον θα το αποφύγω, δεδομένου ότι το δεν θα κλείσω μάτι το βράδυ. Και επίσης, ο τύπος που πρωταγωνιστεί μου τη δινει στα νεύρα από τότε που τον έβλεπα σε εκείνο το σιτ-κομ με την πιτσαρία.

Kwlogria said...

To RED μαζί εννοείται. Όπως και όλες τις υπόλοιπες γιατί γουστάρω, γιου σίνεμα-φρικ!

Glayki said...

ο Αμερικάνος με κοίμησε....έριξα κάτι υπνους...ήταν κακό παιδί ο GEORGE με απογοήτευσε!Από την άλλη γούσταρα την καινούργια του Ταραντίνο...
μη με ρωτας πως τα είδα...τα είδα!
καλή εβδομάδα προβατούκο!

Provato said...

Παυλούκο, ποια δουλειά; λέγεεεεεεεεεεεεεεε

Mambo Tango, όχι, πες, ΠΟΣΟ ΠΟΣΟ ΠΟΣΟ σε λάτρεψα μετά από αυτό το σχόλιοοοοοοοοοοο αχαχαχαχαχαχαχαχαχα, σγπ!

Chris ρησπέκτ στη Mambo Tango δεν θα πει τίποτε! κ εγώ έλιωσα! λοιπόν, την προσφορά για παρέα στο σινεμά την κρατώ, μη τάξεις του άγιου κερί και του προβάτου παρέααααααααα! xxxx

Ηφαιστιωνάκο να μην είναι 65άρα; εδώ η Αλίκη είναι 50 πια χιχιχιχι

Provato said...

wrong man κ εγώ έχω πεθυμήσει μία Βαρβάρα, γαλιφιανάκη αγαπώ επίσης, τα μάλα! xxxx

An Lu, να πάμε μαζίιιιιι! σε όλα τα πρακτορίστικααααα

Jimmy θέλω να το διαβάσω το Never Let Me go σαν τρελός... χμφ χμφ χμφ μάλλον πριν πάω να δω την ταινίας! επίσης συμφωνώ τρελά για δίδυμο DeNiro - Norton λογικά θα έχουν τρελή χημεία! xxxx να πάμε κ μαζί άμα θες!

Lazare και εσύ να είσαι καλάαααααα χεχεχε, να γελάς να γελάς να γελάς! xxxxx

Provato said...

Pan, οκαίει, θέγκζ φορ δε ήνφο, εν τω μεταξύ έμαθα κ ότι το Freakonomics ήλθε στο Νύχτες Γραβιέρας, χιντ χιντ εντατίκ, χεχεχε!

stassa axxaxaxaxaxaxax να είσαι καλά, γιου ροκ! (εσύ πέτρα)

Αιώνια ερωμένη, σε περιμένω για ραντεβουδάκι σινεμάααααααααααααα κανόνισε να μου την κάνεις, θέλω συνοδό και για αυτό με την Βαρβάρα! xxxxx

KitsoMitso καθόλου ό,τι να ναι, μία χαρά σε βρίσκω, λετς μπη φρέντζ! xxxxxxxxxx

Provato said...

ανώνυμε αχ αχ λυγμ συγκινήθηκα, χεχεχε θεεεεεγκζ!

George ε όχι κ όλα γιων γιων! έλεος απαπαπαπα αυστηρότητα αυτό το παιδίιιιιι, γκρ γκρ γκρ. Εν τω μεταξύ, είδε μία φίλη Τζούλια κ της άρεζε! xxxx

stassa αχαχαχαχαχαχ εντελώς, ίσως βέβαια να είναι κ Σέρβος, χιχιχιχι! xxx

τσούτσουρε με τρελαίνεις, ναι είναι το βαφτιστικό το είχε ο παππούς του, χιχιχι

Provato said...

dorian, πόσο τεράστιο βλαχάκι είμαι που ΔΕΝ έχω δει το ρέκβιεμ; ξέρω ξέρω μην πεις, τεράστιο! xxxx( είδες είπες κακή κουβέντα για Idontknowfski κ πάτησε το πλήκτρο 3253366 φορές, χεχεχε)

Κατακουζηνέεεεεε είσαι ο αυτοκράτορας της Καταγγελίααααααααααας! χιχιχιχιχι!

μαεστρία, αφού ξέρεις πρόβατο ίσον πχιότητα, χεχεχε xxxxxxxx το buried είναι τρελή κλειστοφοβία, είναι είναι και γι αυτό το περιμένω λάηκ κρεήζη!

αφρικανέ, άσε τις φωνές κα πάρε κάνα τηλ μη γαμήσ! γκρ γκρ γκρ γκρ γκρ

Provato said...

amalthia ααχαχαχαχαχαχαχαχαχ μλκ ζαντόρ τέλος λέμε!

DrFinch χαρά μου η πχιότητα κ το άνοιγμα ματιού, το never let me go θα το διαβάσω σαν τρελός αφού εγκρίνεις, θα μου πεις εγκρίνεις κ τον Τενεσή, αλλά τεσπα! Το Monsters το είδα στις νύχτες Γραβιέρας μου άρεσε - επίσης λατρεύω τον τύπο που σου έσπαγε τα νεύρα! χοχοχοχοχοχο!

κωλόγρια, νομίζεις ότι μετά από όσα μου έχεις κάνει θα ξαναβγώ μαζί σου; ΕΙΣΑΙ ΒΕΡΗ ΛΑΦΝΤ! (πολύ γελασμένη)

Glayki είσαι μεγάλο αλητάκι, χιχιχιχιχιχι! για τον Αμερικάνο γενίκά έχουν ακουστεί τα χειρότερα, χεχεχε